петък, 2 септември 2016 г.

Review:KIKO Smart Eyepencil #008 (BG)






Здравейте ♥

Постът днес е кратичко ревю на моливът за очи на Кико, за който споменах в летните си любимци: http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2016/07/revieweveryday-makeup-essentials-summer.html.

Моливът е в стандартната за молив форма, не е автоматичен (но пък се остри лесно, което винаги е плюс). Количеството е 1,47гр. Консистенцията му е достатъчно мека, за да се нанася лесно, без натиск и дращене по клепача, но не е прекалено мек като силиконовите моливи. Цветът му е шампанско, клонящо към бронз – аз имам доста тен към момента, затова при мен излиза светъл, но на светла кожа ще е бронзово-златист. 





Известно време го носих само във водната линия, за да озари погледа, но с моя тен е подходящ за нанасяне под веждата, като хайлайтър. Добра основа е и за блестящи сенки, за да ги подсили и да им придаде златист отблясък. Ползвам го и като хайлайтър над устните, в средата на носа, под и над веждите. Трайността му не е сред силните му страни – на клепача издържа 3 до 4 часа, след което избледнява и се налага освежаване, на лицето е по издръжлив. 

Добър многофункционален продукт, много подходящ за лятото, ако сте в настроение за малко блясък J).

Вие имате ли моливи за очи на Кико и какво мислите за тях?


Харесайте facebook страничката ми https://facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Хубава вечер ви желая ♥



Няма коментари:

Публикуване на коментар