петък, 28 февруари 2020 г.

NOTD: OPI Black Dress Not Optional (BG)







Здравейте

В края на зимата продължавам да нося тъмни маникюри и днес ще ви представя един красавец от OPI със закачливото име Black Dress Not Optional (обичам имената на OPI )





Black Dress Not Optional е черен лак с много фин сребрист шимър, който му придава лек отблясък, без да прави лака дуохромен. Покривността е пълна на 2 пласта, трайността е +7 дни (като всички лакове на OPI, които притежавам), а нанасянето е безупречно. 






В бутилката изглежда по-впечатляващ, отколкото нанесен – на ноктите малко се губи финият шимър и лакът изглежда като черен с лек оттенък, така че не ви съветвам да издирвате точно този лак на OPI, има по-впечатляващи и достъпни черни лакове на пазара. 






Аз обичам този лак по-скоро от сантимент и лоялност към OPI, чийто верен фен съм и защото обожавам тъмни маникюри, но обективно погледнато Black Dress Not Optional не е УАУ :)






Вие на маникюри в коя цветова гама залагате в края на зимата?



Харесайте facebook страничката ми https://facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Хубава вечер ви желая 



Няма коментари:

Публикуване на коментар