сряда, 8 юни 2016 г.

NOTD:Neon Pink & Minnie Mouse (BG)








Здравейте ♥

В духа на отминалия Ден на детето реших най-накрая да пробвам стикерите с Мики и Мини Маус, които приятелка ми подари през есента, но си чакаха реда да се стопли и да дойде лятото, за да ги вкарам в някой закачлив летен маникюр :))





Палците, показалците и средните пръсти лакирах с най-използвания ми летен лак (вече привършвам 3 или 4-та бутилка от него) – Catherine Arley #702, подробно съм писала за него тук: http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/06/notdneon-pink-flowers-catherine-arley.html. Безименните и кутретата лакирах с 2 пласта бял лак (Classics #04) и изчаках да изсъхне напълно. На безименния залепих внимателно стикера и запечатах с плътен слой топ лак. На кутрето направих точки със същия неоново розов лак, който ползвах по-рано. Очаквах стикерите да започнат да закачат, но за моя приятна изненада изкараха 9 дена без забележки, след което смених лака. 






 Вие вече на лятна вълна ли сте?


Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Приятна вечер ви желая ♥




Няма коментари:

Публикуване на коментар