четвъртък, 14 юли 2016 г.

NOTD:Pastel White & Colorful Glitter |Yes Love Neon Glitter G1-5| (BG)

Здравейте ♥






Белият маникюр е изключително актуален за лято 2016, но ако и вие като мен не възприемате върху себе си чисто бял маникюр, то комбинацията с цветен глитър е идеалното допълнение към изчистения бял десен.





За лаковете на Yes Love съм писала много – повече за характеристиките им можете да прочетете тук: http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/05/notdpastel-yellow-neon-glitter-yes-love.html и тук: http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/03/notdbright-pink-neon-glitter-yes-love.html
Това, с което Yes Love G1-5 се различава от останалите е, че е най-воднистият от тях и се наложи да го сложа върху пласт бял лак + 2 пласта от него, за да не прозира прекалено. Можех да сложа и 3-ти, но реших да остана с 2-та.







В интерес на истината белият лак е първият, който пожелах от колекцията Neon Glitter – стои чудесно върху тен, перфектен е за лятото, кореспондира с тренда за бял маникюр, но не е чисто бял, което на мен много ми допада – чисто белия маникюр ми навява асоциации за латекс и късните 90s.

Вие харесвате ли тренда „бял маникюр”?


Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Приятна вечер ви желая ♥



Няма коментари:

Публикуване на коментар