неделя, 26 февруари 2017 г.

NOTD:Flormar #409 Purple With Pink (BG)






Здравейте ♥

Много ми е пролетно напоследък и реших да извадя по-свежите цветове лакове, след като от октомври насам се лакирам все в тъмни и дълбоки цветове.






Флормар №409 е от класическата серия крем лакове на марката, за която съм писала тук http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/04/notdpastel-baby-blue-flormar-423-bg.html,тук http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/09/notddusty-raspberry-flormar-neon-n001-bg.html и тук http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/04/notdfresh-mint-flormar-424-b.html , като характеристиките на този са идентични с на останалите. Единствено изглежда леко непокривен в бутилката, но на 2 пласта покритието е пълно.


 
Цветът отговаря на името – лилаво и розово, т.е. цвят магента. Сменя се на определена светлина, на слънце е по-малинен, а на закрито по-тъмен и лилав. Определено е готин цвят и получих няколко комплимента носейки го :)






Чудесен цвят за пролетта и лятото, свеж и наситен, но не прекалено ярък.

Вие извадихте ли пролетните лакове?



Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Приятна вечер ви желая ♥


Няма коментари:

Публикуване на коментар