сряда, 4 ноември 2015 г.

NOTD:Black & Fuchsia Accents (BG)








Здравейте ♥

Идеята за този маникюр ми се въртеше из главата още от август и нямах търпение да застуди, за да я реализирам в цветовете, които бях набелязала – черно,бяло и фуксия.





На средния и на безименния пръсти нанесох 2 пласта плътен бял лак (Classics #04). След като изсъхна с фина гъбка за грим нанесох в основата на нокътя от глитъра на Evelyn (#11) , за който имам подробно ревю тук: http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2014/11/notd-black-red-glitter.html




Гъбката попива безцветната основа на лака, като по този начин глитърите се напластяват по лесно. Нанесох глитъра 2-3 пъти, докато интензитета ми хареса и добавих плътен слой топ лак.


Останалите пръсти лакирах с черен лак Flormar #313 (2 пласта), като след втория добавих в основата на нокътя по едно декоративно камъче в сходен на цвета на глитъра нюанс. Запечатах с топ лак.






Хареса ми как се получи маникюрът, комбинацията е необичайна и според мен не стои претрупано. Определено ще реализирам основната идея и с други цветови комбинации.


Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Приятна вечер ви желая ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар