четвъртък, 12 май 2016 г.

NOTD:Baby Blue & Gradient Glitter |Golden Rose Jolly Jewels #119| (BG)







 
Здравейте ♥

В тон с пролетта навън ми се приноси небесно бебешко син маникюр, който в последствие реших да доукрася с многоцветен глитър.
Бебешко синият лак е Flormar #423 – писала съм подробно за него тук: http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/04/notdpastel-baby-blue-flormar-423-bg.html. Нанесох 2 плътни пласта от него и го изчаках да изсъхне напълно самостоятелно, за да направя преливката с гъбичка. 







Пъстрият глитър е Golden Rose Jolly Jewels #119 – взех го за заместител на най-любимият ми глитър (а аз имам доста глитъри), спреният от производство и лимитиран Essence Circus Confetti (ревю за него тук: http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/01/notdblack-colorful-glitter_19.html). Цветовете им са идентични, но глитърните частички – не. Circus Confetti е с различни по големина хексагони, докато при Jolly Jewels #119 всички са с еднакъв размер. Разликата е, че при различните по големина глитърчета преливката се получава по-фина, докато с еднаквите по размер е по-трудно да се направи преливащият ефект. От друга страна, при Jolly Jewels #119  покритието е пълно на 2 пласта, а при малки нокътни плочки и един е достатъчен. Ревю на розово-златния глитър от същата колекция имам тук: http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/02/notdnude-rosegold-glitter-bg.html. Цялата колекция е страхотна, особено за хората, обожаващи глитъри като мен ♥






Jolly Jewels #119 представлява многоцветен глитър с еднакви по размер и форма глитърни частички в лилаво, синьо, зелено, розово, оранжево, жълто и сребристо в прозрачна база. Супер покривен е, за преливката ползвах гъбка за грим и 1 пласт от лака, който нанесох с потупване в основата на нокътя, за да направ плавен преливащ ефект. Завърших маникюра с плътен пласт топ лак.

 



Вие харесвате ли многоцветни глитъри и кой е вашият любим?


Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Приятна вечер ви желая ♥


Няма коментари:

Публикуване на коментар