понеделник, 30 март 2015 г.

MOTD:Pop Of Color:Royal Blue (BG)





Здравейте ♥

Гримът днес е идея как да добавим цветен акцент в ежедневния грим – чрез добавяне на цвят по линията на долния клепач.  Аз заложих на ярко кобалтово синьо, в тон с пролетното настроение ☺.





След нанасянето на база за сенки, нанесох по целия клепач светли матови сенки в телесен цвят. В сгъвката на окото нанесох сивокафяви матови сенки (Boxed & Wrapped Up/Sleek), за да придам дълбочина на грима.Нанесох черна матова очна линия и издължих в края, а на горните мигли сложих 2 пласта спирала.





Във водната линия на долни клепач и по линията на миглите нанесох кобалтово син силиконов молив (Impala Silicone Eyeliner #15). Цветът е матов, супер наситен (почти неонов), нанася се лесно и стои като току-що нанесен докато реша да го изтрия. Моливът не ми предизвиква никакво дразнене и дискомфорт (което често се случва при силиконовите моливи),  като се има предвид че очите ми са чувствителни и нося лещи.





Със скосена четко леко удължих молива в края на клепача, за да постигна ефект double eyeliner. Отново със скосената четка нанесох сенки в малко по-светъл нюанс (по-светлият син цвят от палитрата Bourjois Smoky Eyes 15 Bleu Nuit) върху молива на долния клепач, за да няма резки граници.За финал нанесох спирала и на долните мигли, за да не стоят оцветени в синьо от молива.





През пролетта и лятото често нося такъв тип грим – очна линия + цветен акцент на долния клепач. Предстои да ви покажа и други цветови комбинации, които използвам в грима си за разнообразяване на ежедневния грим.

Вие харесвате ли цветния акцент в грима?

Харесайте страничката ми във facebook: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary


Хубава вечер ви желая ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар