сряда, 10 февруари 2016 г.

How To:Make Green Eyes Pop?Nighttime Makeup (BG)








Здравейте ♥

В предишния пост ви показах дневен грим, подчертаващ зелени очи, а днес е ред на вечерния. За да подчертая зеления цвят използвах 3 нюанса на лилавото – розово-лилаво, сиво-лилаво и сливово, почти черно лилаво.






Започнах с нанасянето на коректор като основа (Мac Studio Finish Concealer/NC20 ). На 2/3 от площта на клепача нанесох от единичните сенки на KIKO (Infinity + /#404) в розово-лилав цвят с фини сини шимърчета . Напластих и след това нанесох сенки в студено лилаво (Flormar Mono Eyeshadow #24). В самия ъгъл на окото нанесох съвсем леко от сенките в сливово-черен свят (Celebrate/Sleek). С пухкава блендинг четка прелях границите между сенките, а в сгъвката нанесох леко матови тоуп сенки (Wrapped Up/Sleek). Във вътрешния ъгъл на окото и под веждата положих светли матови сенки(Bow/Sleek). По линията на миглите на долния клепач нанесох сиво-лилавите сенки със скосена четка. Завърших с 2 пласта спирала на миглите и черен молив във водната линия на долния клепач.






На живо гримът беше доста интензивен, снимките „измиват” 2/3 от интензитета на цветовете, но от зимното слънце – толкова .






Лилавото кара зелените очи направо да искрят – истинска красота ♥

Толкова от мен за днес, очаквайте продължение на поредицата „Как да подчертаем” -  кафяви и пъстри очи.

Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Приятна вечер ви желая ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар