вторник, 22 март 2016 г.

Review:Milani Baked Blush #05 Luminoso (BG)








Здравейте ♥

Milani Baked Blush в нюанс Luminoso безспорно е най-популярният руж в бюти средите в последните 2 години. Luminoso е абсолютният бестселър на марката и най-продавания руж в Америка – подходящ за всеки грим и стои красиво практически на всяка жена.

Честно казано ружът не е задължителен в моя грим – достатъчно тъмна кожа имам, за да си позволя да нося бронзираща пудра целогодишно и доскоро руж носех предимно лятото, когато искам по-лек и свеж грим. Luminoso не очаквах да ме впечатли толкова, че да го поискам, но цветът му ми се струваше чудесен за съчетаване с неизменните ми нюд червила – от телесен нюд, през прасковен, до кафяв. И се оказах права – Luminoso стои страхотно в комбинация с всяко едно от тях, придава лек, озаряващ прасковено-златист воал на лицето и стои изключително красиво – наистина оправдава славата си и за мен е най-красивия руж, който съм виждала ♥






Брандът Milani е американски и не се внася в България, но може да се поръчва от европейския им сайт:http://milanicosmetics.eu, а вариант е и ebay.com. Има доста богат асортимент, като най-популярни са печените ружове и червилата Color Statement.

Продуктът пристига опакован в защитно фолио, което гарантира, че никой преди вас не го е отварял. Опаковката е решена в златисто, с механизъм за затваряне, гараниращ, че няма да се отвори сама. Съдържа 3,5гр. продукт. Има 2 нива – на първото е разположен ружа, а на второто – огледало и четка. Определено изглежда луксозно :)).
Текстурата е типичната за печените продукт – леко суха, фина и с добра пигментация. Нанасям продукта с четка за руж от естествен косъм – нужни са ми 2 докосвания до продукта, за да постигна желания резултат. Трудно може да се прекали с количеството, освен ако кожата ви не е доста светла.






Цветът е това, което прави ружа уникален – невероятно красив прасковено-златист цвят, без единият нюанс да взема превес, с фини златни шимърчета. Нанесен придава лека руменина и фин златист воал, кожата стои озарена по ненатрапчив начин. Наистина е трудно да се обясни ефектът му, аз самата без леко скептична, но при първото нанасяне буквално се удивих като видях как стои върху лицето – а аз определено не се прехласвам по ружове, особено блестящи такива :D.
Издържливостта при мен е докато не го премахна, въпреки комбинираната ми кожа – не избледнява и не става на петна в течение на деня.









 
Luminoso определено е феноменален продукт за мен – успя да се превърна в задължителен елемент от грима ми, съчетава се перфектно с ежедневно носените от мен червила, издръжлив е и придава фин прасковено-златист блясък на матовата ми кожа. Определено намерих „моя” руж. Трудно мога да си представя да не стои добре на някого, освен може би на момичета с изключително светла кожа – тогава вероятно би изглеждал откровено оранжев, но за малко по-тъмна кожа направо си е must have.

 Кой е вашият любим руж?


Харесайте facebook страничката ми https://facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Хубава вечер ви желая ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар