четвъртък, 23 юли 2015 г.

NOTD:Neon Gradient Ombre + Glitter |Sunset Inspired| (BG)






Здравейте ♥

Вдъхновена от грима, който вече ви показах тук: http://preslavasbeautydiary.blogspot.com/2015/07/motdsunset-inspired-bright-matte-coral.html реших да направя и маникюр на същата тематика – вдъхновение от цветовете на залеза. Получи се не точно така както си го представях, но с преливките с гъбичка крайният резултат често е различен от предварителната представа :DD.






За да изпъкнат добре цветовете първо нанесох слой плътен бял крем лак – Classics #04.  Изчаках да изсъхне перфектно и тогава продължих с омбрето.

Върху гъбка за грим с много фини пори нанесох цветовете в следната последователност – жълто, светлорозово и наситено неоново розово-коралово. Жълтият лак е Yes Love Neon Glitter G11-6 http://preslavasbeautydiary.blogspot.com/2015/05/notdpastel-yellow-neon-glitter-yes-love.html ,  светлорозовото е от същата серия с неонови глитъри Yes Love Neon Glitter G11-4 http://preslavasbeautydiary.blogspot.com/2015/03/notdbright-pink-neon-glitter-yes-love.html ,  а неоноворозовият лак е Catherine Arley #702, за който имам ревю тук http://preslavasbeautydiary.blogspot.com/2015/06/notdneon-pink-flowers-catherine-arley.html . Важно е да ползвате гъбка с фини пори, а не тип домакинска, за да стане преливката максимално плавна и гладка. Леко потупвайте по нокътя, докато интензивността на цветовете ви хареса. Аз лично минах 2 пъти, за да постигна този ефект. Искаше ми се глитърите да са само в основата на нокътя, но се разнесоха и по дължината, но пък ми хареса крайния резултат – супер цветен, набиващ се на очи маникюр, леко шантав поради факта, че всеки нокът е различен :ДД.





Завърших маникюра с плътен слой топ лак, за да прелее границите (ако има останали такива), за да придам огледален блясък на маникюра и да удължа трайността му. С клечка за уши, напоена с лакочистител почистих омазаните кожички, а със скосена четка оформих овала.





Маникюрът просто крещи лято – толкова е цветен, закачлив и необичаен! Ако не беше такава цапаница, определено бих си го правила по-често.






Вие харесвате ли омбре маникюр?

Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Приятна вечер ви желая ♥


2 коментара:

  1. Уха, много красиво се е получил и много ти ходи. Не съм пробвала досега да си направя такъв тип маникюр, но имам чувството, че ще се омажа напълно, а много ми харесва.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря! Непременно пробвай, много е ефектно и бързо, изцапването е неприятно, но пък си заслужава :)))

    ОтговорИзтриване